Gastronomia eta Natura Iraunkorraren I. Hamabostaldia
Ekainak 1, asteartea: Ostalarien arteko topaketa: Slow food-eko sukaldarien eskutik. 16:00etatik aurrera, Marina Berrin.
Ekainak 4, ostirala, Zelai Hotelean:
-Pintxo lehiaketa. 16:00etatik aurrera. Epaimahaia: Gipuzkoako Slow food-eko sukaldariak.
-Hitzaldiak 18:00etatik aurrera.
-Slow food afari gastronomikoa plateren azalpenarekin. Edozeinek har dezake parte. 21:00etan izango da eta erreserbak 943-865100 telefonoan egin behar dira. 35 euro (+BEZ) kostako da afaria.
Ekainak 7, astelehena: hitzaldia Gure Txokoa tabernan 19:00etan. ‘Ereiten proiektua, landa eramua eta bertako produktuak gizarteratzeko proiektua’. Orkatz Goenaga.
Ekainak 8, asteartea: 17:00etan hazien tailerra Ludotekan, eta 19:00etan hitzaldia Zumaia Hotelean: ‘Baratza hirian’, Pedro Ferrero.
Ekainak 9, asteazkena: hitzaldia Basusta jatetxean 19:00etan, ‘Baserria eta gizartea’ Biolur. Pello Rubio.
Ekainak 10, osteguna: 17:00etan Zaporeen tailerra Ludotekan eta 19:00etan hitzaldia Trapaia tabernan: ‘Nekazaritza ekologikoaren Kontseilua’, ENEEK bertako ekoizleak eta Goiabe produktuen degustazioa.
Ekainaren 7tik 12ra: Tabernetan pintxoa + ardo ekologikoa 2 eurotan. Jatetxeetan menu bereziak eta otarraren zozketarako boletoak oparitzea.
Ekainaren 7tik 13ra: Zumaia Garbia gaztetxoen marrazki lehiaketa.
Ekainak 12, larunbata: Herriko bertsolariekin bertso-poteoa 19:00etan.
Ekainak 13, igandea: ibilaldi txalupaz Flysch-a ezagutzera (Zumaia elkartearen txartelarekin %20 merkeago). 10:00etan hondarrezko irudiekin egindako tailerra Itzurun hondartzan eta hamaiketako berezia frutarekin.
Ekainak 20, igandea: Egun osoan zehar, Artisau eta Nekazaritza Azoka. 9:30etik 11:00etara sukaldarien erakustaldia, bertan janaria erosi eta prestatuta.



